Maalis-toukokuu

Ma 25.3 ja ke 27.3 perhekerhoissa teemana ruoka ja erityisesti kasvikset ja kasvisruuat lasten ruokavaliossa. Asiantuntijana Marttojen Milja Nurminen.

Ti 26.3 Vauvakahvilassa  Teemana UNI. Asiantuntijana unirytmiohjaaja Ensi- ja Turvakodilta. Aloitetaan klo 10.15. Myös muut joilla on isompia lapsia ja ongelmia unen kanssa ovat tervetulleita. 

To 28.3 Lielahtikeskuksen Tenavatilassa vietetään Liken 5-vuotissynttäreitä viidakkoteemalla. Klo 10-12 Viidakkodisko. Naamiaiset, kasvomaalausta, papukaija-askartelua sekä popparia ja mehua.

Lielahti-Lentävänniemei alueen TULE MUKAAN- tapahtumaviikko 1-6.4.2019. Kaikki alueen uudet ja vanhat asukkaat olette tervetulleita tustumaan perhepalveluita tuottaviin Mansikkapaikkaan, Lielahden Piiloon (nuorisokeskus) Lielahden kirkkoon, Rientolan Setlementtiin, Sopimusvuori ry:n ja Lielahden kirjastoon.  Mansikkapaikan perhekerhoissa teemana yksinäisen vanhemmuuden torjunta.  Kerhoissa jaetaan mintunvärisiä nauhoja halukkaille #Juttutuulella. Kerhoissa ohjelmaa tämän teeman ympärillä ja puuhaa myös lapsille. Viikko huipentuu alueen toimoijoiden järjestämään LASTENJUHLIIN Lielahden kartanolla la 6.4.2019. 

Kerhojen kevätkausi päättyy viikolla 22. Kesäkausi jatkuu heti viikosta 23. Kesäkaudella pieniä muutoksia aukioloajoissa.