Sopimusvuori ry, Kansalaistalo Mansikkapaikka ry ja Rientolan Setlementti ry käynnistävät maaliskuussa 2020 STEA-rahoitteisen Tule!-tulevaisuus toi meidät yhteen - hankkeen. Hanke toteutetaan vuosina 2020- 2023, jos STM vahvistaa hankkeelle rahoituksen. Hankkeen tavoitteena on kehittää Lielahti-Lentävänniemi alueelle kansalaistoiminnan verkosto, joka koordinoi ja kehittää alueen kansalaistoimintaa vapaaehtoistoiminnan avulla. Hankkeen kohderyhmänä on alueen asukkaat ja vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet henkilöt sekä alueen kansalaistoimijat.

Sopimusvuori ry hallinnoi hanketta. Hankkeessa työskentelee hankepäällikkö, kaksi projektityöntekijää ja osa-aikainen tutkija. Kansalaistalo Mansikkapaikka ry hakee hankkeeseen projektityöntekijää 1.3.2020 alkaen, jonka valinta on ehdollinen, kunnes STM hyväksyy STEA:n rahoitusehdotuksen.

Projektityöntekijä vastaa Kansalaistalo Mansikkapaikan toimintamuotojen kehittämisestä. Toimintamuotoja ovat varamummola/varavaarila- toiminta, ystävätoiminta, hyväntekeväisyys/keräystoiminta ja digiohjauksen kehittäminen.


Projektityöntekijänä Sinulla on osaamista ja kokemusta järjestömaailman hanketyöstä ja kansalaistoiminnasta. Olet innostava, idearikas, ulospäinsuuntautunut ja oma-aloitteinen. Koet vahvuutenasi rohkean ja ennakkoluulottoman asenteen muita kohtaan sekä luontevuuden työskennellä eri ikäisten ja taustoista tulevien ihmisten kanssa.

Edellytämme Sinulta:


- soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- kokemusta järjestö-, hanke- ja vapaaehtoistyön tuntemusta
- eduksi katsotaan digiohjauksen ja ryhmien ohjauskokemus
- kykyä itseohjautuvaan ja joustavaan työskentelyyn
- vahvat viestintä- ja verkostotyötaidot
- sitoutumista Kansalaistalo Mansikkapaikka ry:n arvoihin

Tarjoamme Sinulle:


- vauhdikkaan, monipuolisen ja uusiutumiskykyisen työympäristön
- mahdollisuuden olla kehittämässä uudenlaista kansalaistoimintaa
- laajan kumppanuusverkoston

Projektityöntekijän hakemukset ansioluettelon kanssa 5.2.2020 klo 16.00 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsakkeeksi "Projektityöntekijä/Mansikkapaikka"


Haastattelut järjestetään 13.-14.2.2020. Haastattelukutsut lähetetään joko pe 7.2. tai ma 10.2.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Mervi Matswetu 040 7566542, ke 29.1. klo 9-16 ja 3.2. klo 9-13