Digiohjaajan työpaikkailmoitus

Onko digiohjaus ja yhteisölliset arvot lähellä sydäntäsi?

Kansalaistalo Mansikkapaikassa on paikka auki digiohjaushommiin!

Kansalaistalo Mansikkapaikka on vuonna 1994 perustettu yhdyskuntatyön keskiössä toimiva matalankynnyksen kohtaamispaikka. Tarjoamme alueen asukkaille toimintaa, tukea ja tapahtumia: yksi tuen muoto on digiohjaus, enemmistö neuvoa tarvitsevista on ikääntyvää väkeä. Tiloissamme toimii asiointipiste, jossa alueen väki voi käyttää tietokonetta ja tablettia, tulostaa tai varata tilan esim. käyttöönsä koko päiväksi.

Työtehtävinäsi on vastata asiointipisteestä, siellä ja muutoinkin Mansikassa tehtävästä matalankynnyksen digiohjauksesta sekä yleisistä Mansikkapaikan IT-asioiden hoidosta. Lisäksi kerran kuussa jalkaudut kauppakeskus Likeen Palvelukioskille tarjoamaan digiohjausta. Vahvuuksiasi, mielenkiinnonkohteitasi ja toiveitasi esim. työajan porrastuksesta kuunnellaan kuitenkin tarkasti!

Meille on tärkeää, että jaat kanssamme saman Mansikan arvopohjan (https://mansikkapaikka.net/yhteystiedot/), lisäksi arvostamme aikaisempaa ohjaustyön kokemusta tai kiinnostusta juuri (digi)ohjaustyöhön. Lisäksi edellytämme Sinulta vähintään ammatillista perustutkintoa/vastaavaa osaamista. Tarjoamme sinulle puolestamme tukevan työyhteisön, yksilövalmennusta ja mentorointia urapolullesi sekä iloisia kohtaamisia.

Työpaikka on avoinna osana sosiaali- ja terveysministeriön (STM) Paikka auki- avustusohjelmaa, josta jaetaan avustuksia sosiaali- ja terveysjärjestöille nuorten ja osatyökykyisten työllistämiseen. Ohjelman kautta hakuun tulevat työpaikat on tarkoitettu osatyökykyisille (ilman ikärajausta) sekä työn ja päätoimisen koulutuksen ulkopuolella oleville alle 30-vuotiaille nuorille. Lue tarkemmat kriteerit täältä

Paikka auki -avustusohjelman tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle vaikeasti työllistyvälle henkilölle vuoden työsuhde sosiaali- ja terveysalan järjestössä ja täten edistää heidän työelämävalmiuksiaan sekä jatkopolkumahdollisuuksiaan. Lue lisää ohjelmasta:  www.paikka-auki.fi

Käytänteistä:

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES, palkkaluokka G19C

Työaika 50-100%, määräaikaisen työsuhteen pituus riippuu työajasta, kuitenkin niin, että täysiaikaisena pituus maksimissaan 12 kk.

Työ alkaa 1.4.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika: Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi torstaihin 17.3.2022 mennessä osoitteeseen info@mansikkapaikka.net

Haastatteluihin saatetaan kutsua jo hakuaikana, kuitenkin viimeistään perjantaina 18.3.2022. Haastattelut pyritään järjestämään ti 22.3.-ke 23.3.2022.