Koronan vaikutus toimintaan (Päivitetty 1.10.2021)

Etsitkö turvallisia kohtaamisia?


Kansalaistalo Mansikkapaikka toimii vastuullisesti sisätiloissa, lähiympäristössä ja tarvittaessa etänä myös syksyllä:


🍓 Huolehdimme siitä, että tiloissamme kokoonnutaan edelleen mahdollisimman väljästi. Eli myös avoimet toimintamme voivat täyttyä, jos tulijoita on paljon. Perhetoiminnan ilmoittelua voit seurata ryhmäkohtaisista WhatsApp-ryhmistä, joihin voi liittyä Ainon kautta (040 8452 433).


🍓 Suosittelemme maskin käyttöä tiloissamme, erityisesti silloin, kun turvavälejä ei pysty pitämään. Tarjolla on talon puolesta maskeja sekä visiirejä. Huolehditaan toisistamme, kannetaan yhteisöllisesti vastuuta toistemme turvallisuudesta!


🍓 Avoin toiminta järjestetään sisätiloissa vallitsevien kokoontumisrajoitusten puitteissa, alle 1-vuotiaita vauvoja ei lasketa päälukuun. Kerhot voidaan tarpeen tullen jakaa kahteen porukkaan.


🍓 Tiedustelut kerhojen päälukutilanteesta WhatsApp-ryhmien kautta. Voit liittyä mukaan vauvakahvilan, taaperokahvilan tai avoimen perhekerhon WhatsApp-ryhmään viestittämällä Ainoa: 040 8452 433.


🍓 Varmista paikkasi aikuisten ryhmiin ilmoittautumalla etukäteen, onnea voi toki kokeilla myös vain tulemalla paikalle. (Kässäryhmä, Ekotyypit, Digikahvit, Kaverikerho/Ellinoora, 040 1287 069; Juttukahvila, Lukupiirit, Voimaa ja vetreyttä välineillä –kurssit, Odottajat/Mervi, 040 7566 542)

🍓 Tulethan paikalle vain terveenä, suunnaten ensimmäisenä käsienpesupisteille. Mansikan WCt ovat käytössä perhekunnittain. Toiminnassa kerätään läsnäoloilmoituksella yhteystiedot, joita säilytetään kahden viikon ajan, mahdollisten tautitapauksien varalta. Noudatamme turvavälejä, toiminnassa käytetään maskeja, siivousta on tehostettu, käsidesejä löytyy vähän joka nurkalta, pidämme huolta käsihygieniasta ja pidämme osallistujamäärän sallituissa rajoissa. Mansikan seinältä pääset tutustumaan tarkemmin Tartuntatautilain 58 h §:n mukaiseen suunnitelmaan.

Tervetuloa Mansikkapaikkaan!