Koronan vaikutus toimintaan (Päivitetty 13.1.2022)

Etsitkö turvallisia kohtaamisia?


Kansalaistalo Mansikkapaikka aloitti kevätkauden toimintansa alueellisten rajoitusten pirrassa: vastuullisesti ulkona, lähiympäristössä, etänä.

🍓 Vain nopea asiointi sisätiloissa on sallittu. Kotilounasta saa rajatuin asiakaspaikkamäärin klo 11-12.30 välillä, annoksia saa myös mukaan ja kysyttäessä kuljetamme myös kotiin mahdollisuuksien mukaan.

🍓 Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä pikaisissa asioinneissa tiloissamme, henkilökuntamme käyttää maskeja aina. Tarjolla on talon puolesta maskeja sekä visiirejä. Huolehditaan toisistamme, kannetaan yhteisöllisesti vastuuta toistemme turvallisuudesta!

🍓 Aikuisten ryhmätoiminnat ja tapahtumat ovat peruttu, mutta osa toimii etänä. Avoin perhetoiminta järjestetään ulkona ja etänä vallitsevien kokoontumisrajoitusten puitteissa.

🍓 Perhetoiminnan nopean viestinnän kanavana toimii WhatsApp-ryhmät. Voit liittyä mukaan vauvakahvilan, taaperokahvilan tai avoimen perhekerhon WhatsApp-ryhmään viestittämällä Ainoa: 040 8452 433.

🍓 Etänä toimiviin aikuisten ryhmiin saa lisätietoa ja osallistumislinkkiä Ellinooralta ja Merviltä:

🍓 Kässäryhmä, Ekotyypit, Digikahvit /Ellinoora, 040 1287 069; tule@mansikkapaikka.net
Lukupiirit, Nääsvillen –kurssit, Odottajat/Mervi, 040 7566 542, info@mansikkapaikka.net

🍓 Tulethan paikalle myös ulkotoiminnassa vain terveenä. Mansikan WCt ovat käytössä perhekunnittain, myös keittiön lounasta voi syödä sisällä ilman leikki- ja oleskeluaikaa, tilamme ovat suljettuina näiltä osin.
Noudatamme tarkasta vallitsevia rajoituksia ja suosituksia: turvavälejä, maskisuositusta, tehostettua siivousta, käsihygieniaa jne. Mansikan seinältä pääset tutustumaan tarkemmin Tartuntatautilain 58 h §:n mukaiseen suunnitelmaan.


Tervetuloa mukaan Mansikan toimintaan!