Mansikan parlamentti ja Osallistuva budjetointi

Tapahtumiemme ja toiminnan järjestämisessä käytetään osin osallistavaa budjetointia, jossa alueen asukkaat voivat itse ehdottaa ja äänestää tapahtumia, toimintaa ja niiden sisältöjä. Prosessia johdetaan mansikan parlamenteissa, joita järjestetään normaalisti kausittain muutamia. Korona-ajassa parlamentti on pystynyt kokoontumaan pienimuotoisesti. Ehdotuksia aikuisten ja perheiden toimintaan on tullut mukavasti, ja uusiakin ideoita otetaan edelleen vastaan.

Yhdistelemme ja muokkaamme ehdotuksia tulleiden kommenttien ja kannatusten perusteella. Ideat, kommentit ja mielipiteet siitä, mitä tulisi ehdottomasti toteuttaa voi jättää sosiaalisen median julkaisujen kommenttiosioon, Mansikkapaikan postilaatikkoon tai vaikkapa sähköpostilla osoitteeseen info@mansikkkapaikka.net.

Jo ehdotettuihin ideoihin voi tutustua Mansikan ikkunakoontien avulla; ikkunalaudalla myös paperia ja kynä kommenteille ja kannanotoille. Äänestykseen menemme, jos emme pysty kaikkea toteuttamaan budjettimme rajoissa. Mansikkapaikan osallistavaa budjettia rahoittaa ikääntyvien osalta Tampereen kaupungin Kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden ikäihmisten palvelut ja perheiden toiminnan osalta Pispalan rukoushuoneyhdistys