Etsimme joukkoomme keittiötyöntekijää sekä siistijää

Tehtävä: Siistijä, 100%:n palkkatuella

Haemme siistijää Tampereen Lentävänniemeen, Kansalaistalo Mansikkapaikkaan mahtavaan tiimimme. Paikka heti avoinna! (100% palkkatuki)

Työn kuvaus

Siistijä Mansikkapaikkaan. Olemme yhteisöllinen matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa järjestetään erilaisia ryhmätoimintoja ja tapahtumia lapsiperheille ja ikäihmisille. Tiloissamme tarjoillaan lisäksi arkiruokalounasta.

Työtehtävät: siisteydestä ja järjestyksestä huolehtiminen, pyykkihuollosta vastaaminen ja muut talon arjessa vastaan tulevat siisteyteen tai ylläpitoon liittyvät työtehtävät. Talon arvojen mukaisesti arvostava kohtaaminen ja asiakkaiden kanssa keskustelu on oleellinen osa työnkuvaa.

Edellytykset: hygieniapassi (tai hankittava työsuhteen alussa), laitoshuoltajan tai siistijän koulutus katsotaan eduksi. Kiinnostus ihmisten keskellä työskentelyyn ja hyvä asiakaspalveluasenne on tärkeää.

Työsuhde edellyttää 100% palkkatuen myöntämistä.

Tarkemmat tiedot

Työaika: Osa-aikatyö, 25 tuntia viikossa

Määräaikainen, palvelussuhteen kesto 6 – 12 kk (riippuvainen myönnetyn palkkatuen kestosta)

Työ alkaa: Mahdollisimman pian

Palkan peruste: Aikapalkka, sostes G15: 1288e/kk +kokemuslisät

Lisätiedot

toiminnanjohtaja Mervi Matswetu, puh 040 7566 542 ja info@mansikkapaikka.net www.mansikkapaikka.net

Tehtävä: Keittiötyöntekijä, 100%:n palkkatuella

Haemme keittiötyöntekijää Tampereen Lentävänniemeen, Kansalaistalo Mansikkapaikkaan mahtavaan tiimimme. Paikka heti avoinna! (100% palkkatuki)

Työn kuvaus

Keittiötyöntekijä Kansalaistalo Mansikkapaikkaan. Mansikkapaikka on yhteisöllinen matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa käy ruokailijoita päivittäin 10-25. Suurimmat kävijäryhmät ruokailussa ovat ikäihmiset ja vanhemmat pienten lastensa kanssa. Työtehtävät: keittiön tehtävät, salaattien, pääruoan ja jälkiruokien valmistus, leipominen, ruoan myynti asiakkaille, osaamisen mukaan ruoan valmistus, lounasruoan suunnittelu, keittiön siivous. Talon arvojen mukaisesti arvostava kohtaaminen ja asiakkaiden kanssa keskustelu on oleellinen osa työnkuvaa. Edellytykset: hygieniapassi (tai hankittava työsuhteen alussa); keittiöalan koulutus ja kokemus suotavaa, mutta ei pakollista; kiinnostus keittiötyöhön ja hyvään asiakaspalveluun tärkeää. Työaika 25h/vko (65%työaika). Työsuhde mahdollinen vain 100% palkkatuella.

Tarkemmat tiedot

Työaika Osa-aikatyö, 25 tuntia viikossa

Määräaikainen, palvelussuhteen kesto 6 – 12 kuukautta (riippuvainen myönnetyn palkkatuen kestosta)

Työ alkaa: Mahdollisimman pian

Palkan peruste: Aikapalkka

sostes G16B: 1358,5e/kk +kokemuslisät

Lisätietoja

toiminnanjohtaja Mervi Matswetu, puh. 0407566542 ja info@mansikkapaikka.net