Tule vapaaehtoiseksi

Mukaan toimintaan!

Haluatko olla mukana tekemässä yhteisöllisempää Lielahti—Lentävänniemi-aluetta ja uudistuvaa Hiedanrannan ja Niemenrannan aluetta? Tule! mukaan tekemään itsesi näköistä vapaaehtoistyötä ja sitoutumaan toimintaan itse toivomallasi panoksella!


Ota yhteyttä:
Jenni, vapaaehtoistyön ohjaaja:
0401287069 (myös WhatsApp),
 tule@mansikkapaikka.net

Kansalaistalo Mansikkapaikan vapaaehtoistehtäviä

Lähde matalan kynnyksen Digikahvilaan digitukijaksi tai vertaisohjaajaksi. Osallistua voi kertaluontoisesti tai säännöllisemmin. Voit tulla kertomaan asiakkaillemme tietyistä, itsellesi tutuista aiheista tai olla mukana vastaamassa heidän ajankohtaisiin kysymyksiinsä.
Saat apua ja koulutusta tehtävässä toimimiseen. Digiapurit neuvovat juuri oman osaamisensa mukaan, ja paikalla on aina muitakin ohjaajia.

Osallistu hyväntekeväisyystempauksiimme, tavara – ja vaatekeräyksiin tai tule avuksi tavaroiden lajitteluun ja jakamiseen. Voit myös ideoida uusia projekteja ja koordinoida niitä tai olla avustajana. Järjestämme vuosittain erilaisia hyväntekeväisyyskäsityö-projekteja.

Tapahtumiin tarvitaan aina kahvinkeittäjiä, järjestelijöitä ja muuta apua. Ota yhteyttä niin lisäämme sinut yhteystietolistaamme.

Onko mielessäsi jokin ryhmä tai ohjaustuokio, jota haluaisit vetää itse Mansikkapaikassa? Kertaluontoiset tai pidemmätkin ohjaukset ovat tervetulleita. Vapaaehtoisemme ovat pitäneet esim. kirjoitusryhmää ja käsityöryhmää, sekä osallistuneet olevassa olemiin ryhmiin ja järjestäneet mm. vauvakuvaustilaisuuden. Kaikki uudet ideat ja osaaminen on tervetullutta!