Tule vapaaehtoiseksi

Mukaan toimintaan!

Haluatko olla mukana tekemässä yhteisöllisempää Lielahti—Lentävänniemi-aluetta ja uudistuvaa Hiedanrannan ja Niemenrannan aluetta? Tule! mukaan tekemään itsesi näköistä vapaaehtoistyötä ja sitoutumaan toimintaan itse toivomallasi panoksella!


Ota yhteyttä:
Ellinoora, vapaaehtoistyön ohjaaja:
0401287069 (myös WhatsApp),
 tule@mansikkapaikka.net
Facebook: Ellinoora Mansikkapaikka

Jos haluat olla mukana järjestöjen verkostossa tai kaipaat lisätietoa hankkeesta, ota yhteyttä hankkeen projektipäällikkö Katri Leppisaareen: katri.leppisaari@sopimusvuori.fi, p. 0444554780


Kansalaistalo Mansikkapaikan vapaaehtoistehtäviä

Lähde matalan kynnyksen Digikahvilaan digitukijaksi tai vertaisohjaajaksi. Osallistua voi kertaluontoisesti tai säännöllisemmin. Voit tulla kertomaan asiakkaillemme tietyistä, itsellesi tutuista aiheista tai olla mukana vastaamassa heidän ajankohtaisiin kysymyksiinsä.
Saat apua ja koulutusta tehtävässä toimimiseen. Digiapurit neuvovat juuri oman osaamisensa mukaan, ja paikalla on aina muitakin ohjaajia.

Osallistu hyväntekeväisyystempauksiimme, tavara – ja vaatekeräyksiin tai tule avuksi tavaroiden lajitteluun ja jakamiseen. Voit myös ideoida uusia projekteja ja koordinoida niitä tai olla avustajana. Järjestämme vuosittain erilaisia hyväntekeväisyyskäsityö-projekteja.

Tapahtumiin tarvitaan aina kahvinkeittäjiä, järjestelijöitä ja muuta apua. Ota yhteyttä niin lisäämme sinut yhteystietolistaamme.

Ekotyypit-ryhmä käsittelee kestävän kuluttamisen teemoja käytännön kautta parsien, korjaten ja valmistamalla uutta kierrätysmateriaalista. 

Onko mielessäsi jokin ryhmä, jota haluaisit vetää itse Mansikkapaikassa? Kertaluontoiset tai pidemmätkin ohjaukset ovat tervetulleita. Meillä on aiemmin esim. ohjattu kirjoitusryhmää ja tehty vauvakuvausta vapaaehtoisen toimesta. 

Mansikkapaikassa alkaa varamummo ja -vaaritoiminta poikkisukupolvisen Kaverikerhon muodossa. Kaverikerhossa eri-ikäiset ihmiset kokoontuvat yhteisen tekemisen äärelle kerran kuussa. Tervetuloa mukaan suunnittelemaan toimintaa ja lähde alueen lapsiperheen tueksi!


Mansikkapaikka lähellä.fi-palvelussa