Tule vapaaehtoiseksi

Mukaan toimintaan!

Haluatko olla mukana tekemässä yhteisöllisempää Lielahti—Lentävänniemi-aluetta ja uudistuvaa Hiedanrannan ja Niemenrannan aluetta? Tule! mukaan tekemään itsesi näköistä vapaaehtoistyötä ja sitoutumaan toimintaan itse toivomallasi panoksella!


Ota yhteyttä:
Ellinoora, vapaaehtoistyön ohjaaja:
0401287069 (myös WhatsApp),
 tule@mansikkapaikka.net
Facebook: Ellinoora Mansikkapaikka

Jos haluat olla mukana järjestöjen verkostossa tai kaipaat lisätietoa hankkeesta, ota yhteyttä hankkeen projektipäällikkö Katri Leppisaareen: katri.leppisaari@sopimusvuori.fi, p. 0444554780


Kansalaistalo Mansikkapaikan vapaaehtoistehtäviä

Lähde digiohjaajaksi matalan kynnyksen digituen toimintaamme. Digikahvit pidetään joka toinen torstai klo 13-15. Voit käydä kerran tai säännöllisemmin.

Osallistu hyväntekeväisyystempauksiimme, tavara – ja vaatekeräyksiin tai tule avuksi tavaroiden lajitteluun ja jakamiseen. Voit myös ideoida uusia projekteja ja koordinoida niitä tai olla avustajana. Järjestämme vuosittain erilaisia hyväntekeväisyyskäsityö-projekteja.

Tapahtumiin tarvitaan aina kahvinkeittäjiä, järjestelijöitä ja muuta apua. Ota yhteyttä niin lisäämme sinut yhteystietolistaamme.

Ekotyypit-ryhmä käsittelee kestävän kuluttamisen teemoja käytännön kautta parsien, korjaten ja valmistamalla uutta kierrätysmateriaalista. 

Onko mielessäsi jokin ryhmä, jota haluaisit vetää itse Mansikkapaikassa? Kertaluontoiset tai pidemmätkin ohjaukset ovat tervetulleita. Meillä on aiemmin esim. ohjattu kirjoitusryhmää ja tehty vauvakuvausta vapaaehtoisen toimesta. 

Lähde kielikaveritoimintaamme syksyllä 2021. Saat kieliparin, jonka kanssa treenaatte kieltä arjen käytännön tilanteissa haluamallanne tavalla. 

Meillä alkaa myös varamummo- ja varavaaritoiminta. Tule mukaan suunnittelemaan toimintaa ja lähde lähialueen lapsiperheen tueksi! 

Tervetuloa suunnittelemaan uutta toimintaamme! 


Voit kirjoittaa tähän omat kysymyksesi tai ideasi ja lähettää ne meille.

Mansikkapaikka lähellä.fi-palvelussa