Syö arkilounasta tai vuokraa tilojamme

Lounas

Mansikkapaikassa on tarjolla kotiruokalounasta klo 11.00–12.30 arkisin alueen asukkaille.

Viikon ruokalistasta voi kysyä lisää info@mansikkapaikka.net

Ruokaa saa myös mukaan ja kuljetamme annoksia mahdollisuuksien mukaan lähialueelle koteihin. Jos tarvitset lounaiden kotiinkuljetuksen, otathan yhteyttä info@mansikkapaikka.net

Lounaan hinta paikan päällä ja mukaan otettuna aikuisilta 4 €, lapsilta 2 €. Vientilounas aikuiselta 5 €, lapselta 3 €. Lounaaseen kuuluu pääruoka, salaatti, leipä ja jälkiruoka. Nouto- ja vientilounaisiin ei kuulu leipä ja jälkiruoka.

”Hetki Mansikkapaikassa”-kahvi

Voit ostaa kotiin tai vaikka lahjaksi Mansikkapaikan omaa kahvia.

Kahvi on maultaan suklainen, pähkinäinen ja kevyesti mausteinen ja se on peräisin Chiapas-alueelta Meksikosta. Vaihtoehtoina löytyy sekä tummempi että vaaleampi paahto.

Kahvin on paahtanut Kahwe Roastery Hatanpäällä.

Hinta 6€/pussi


Tilavuokraus

Vuokraamme tilojamme alueen asukkaille, esimerkiksi perhejuhliin, ja muille toimijoille, myös säännöllisesti kokontuville ryhmille.

Tiedustelut ja varaukset: info@mansikkapaikka.net tai viereisellä lomakkeella

Tilavuokrauslomake


Mansikkapaikan asiointipiste

Mansikkapaikan oma asiointipiste tarjoaa asiakkaille tietokone- sekä tulostuspalveluita niitä tarvitseville. Asioimispistettä voi myös käyttää oman tietokoneen kanssa työasioiden hoitamiseen.

Asiointipisteen voi varata maksimissaan yhden päivän käyttöön kerrallaan, klo 9–14 välille. Digiohjausta saa tarvittaessa klo 9–14 välillä Digitalkkarilta, toisinaan hänkin toki kiinni muussa ohjaamisessa.

Varauslista löytyy Asiointipisteen pöydältä, tiedusteluja voi tehdä myös Digitalkkarin kautta: ittuki@mansikkapaikka.net tai 040 8585 375.

Toisinaan voi tilaa käyttää myös pidempään itsenäisesti (ei mahdollisuutta ohjaukseen), riippuen kuinka talossa on henkilökuntaa.

Mansikkapaikan WIFI:n saa käyttöönsä.

Tarjolla on myös kahvia ja teetä.

Hinnasto:

Kopiointi, tulostus- 20 senttiä/arkki

Laminointi- 1 euro/kappale

Kahvi, tee- 50 senttiä, santsikuppi kuuluu kauppaan