Etsimme joukkoomme siistijjää sekä toista keittiötyöntekijää(haku päättynyt)

Tehtävä: Keittiötyöntekijä, 100%:n palkkatuella

Mansikkapaikka on yhteisöllinen matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa käy ruokailijoita päivittäin 10-30. Suurimmat kävijäryhmät ruokailussa ovat ikäihmiset ja vanhemmat pienten lastensa kanssa.

Työtehtävät: keittiön tehtävät, salaattien, pääruoan ja jälkiruokien valmistus (myös take away), leipominen, ruoan myynti asiakkaille, osaamisen mukaan ruoan valmistus, lounasruoan suunnittelu, keittiön siivous. Talon arvojen mukaisesti arvostava kohtaaminen ja asiakkaiden kanssa keskustelu on oleellinen osa työnkuvaa.

Edellytykset: hygieniapassi (tai hankittava työsuhteen alussa); keittiöalan koulutus ja kokemus suotavaa, mutta ei pakollista; kiinnostus keittiötyöhön ja hyvään asiakaspalveluun tärkeää.

Työaika: 25h/viikko, työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 8-15 välille arkisin.

Työ alkaa: marraskuu 2022, tai heti sopivan hakijan löydyttyä

Työaika: osa-aikatyö (65,2%)

Palkka: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES

Tehtävä: Siistijä, 100%:n palkkatuella

Mansikkapaikka on yhteisöllinen matalan kynnyksen kohtaamispaikka, jossa järjestetään erilaisia ryhmätoimintoja ja tapahtumia lapsiperheille ja ikäihmisille. Tiloissamme tarjoillaan lisäksi arkiruokalounasta. Suurimmat kävijäryhmät ovat ikäihmiset ja vanhemmat pienten lastensa kanssa.

Työtehtävät: siisteydestä ja järjestyksestä huolehtiminen, pyykkihuollosta vastaaminen ja muut talon arjessa vastaan tulevat siisteyteen tai ylläpitoon liittyvät työtehtävät. Talon arvojen mukaisesti arvostava kohtaaminen ja asiakkaiden kanssa keskustelu on oleellinen osa työnkuvaa.

Edellytykset: hygieniapassi (tai hankittava työsuhteen alussa), laitoshuoltajan tai siistijän koulutus katsotaan eduksi. Kiinnostus ihmisten keskellä työskentelyyn ja hyvä asiakaspalveluasenne on tärkeää.

Työaika: 25h/viikko, työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 8-15 välille arkisin.

Työ alkaa: mahdollisimman pian

Työaika: osa-aikatyö (65,2%)

Palkka: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä! /Mika Värränkivi, info@mansikkapaikka.net tai 040 7566542